Saya sokong Khalid kekal MB - Presiden PAS

KHAIRUL AZLAM MOHAMAD | 25 Julai 2014

IMAGE

BERIKUT transkrip penuh sidang media Presiden PAS di kediamannya di Rusila, Marang pagi tadi berhubung isu jawatan Menteri Besar Selangor.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

Firecrackers: HIT lodges police report

Harakah Investigative Team (HIT) | 26 Julai 2014

The holy month of Ramadan has been largely peaceful and quiet, and the people were able to sleep largely uninterrupted compared to last year. Perhaps it was the stringent check at the country’s...

Lebuhraya Utara-Selatan mula sesak

BERNAMA
.

ALIRAN trafik dari ibu negara ke arah utara dan selatan di Lebuhraya Utara-Selatan (Plus) mulai dilaporkan sesak di beberapa kawasan tengah hari ini.

Palang besi: DBKL kejam terhadap warga miskin kota

HARAKAHDAILY
.

DBKL sepatutnya menghormati semangat perundingan yang sedang berjalan antara organisasi yang prihatin tentang warga miskin kota  dengan Kementerian Wilayah Persekutuan.

Gaza: Jumlah korban meningkat 804 orang

HARAKAHDAILY
.

SELAIN itu, jumlah cedera juga terus meningkat sehingga 5,200 orang mengakibatkan hospital di Gaza tidak mampu lagi untuk menampung mangsa.

Sultan Kelantan sempurnakan 'Qiam With Me'

MUHAMMAD YUSRI AMIN
.

SULTAN Muhammad V berkenan berangkat menyempurnakan Program Qiam With Me di Masjid Al-Sultan Ismail Petra, Kubang Kerian pagi ini.

Gaza: 15 maut, tentera Zionis bom sekolah PBB

HARAKAHDAILY
.

JURUCAKAP Kementerian Kesihatan Ashraf al-Qudra, berkata peluru meriam Israel disasarkan ke dalam sekolah walaupun bendera PBB jelas berkibar di atas bangunan.