Dewan Ulamak sokong pendirian Presiden PAS

HARAKAHDAILY | 26 Julai 2014

IMAGE

KENYATAAN Presiden PAS itu juga selari dengan pendirian PAS bagi menghadapi PRK Kajang yang lalu iaitu isu Menteri Besar tidak berbangkit.

PERISTIWA

Please update your Flash Player to view content.

ENGLISH SECTION

Please update your Flash Player to view content.

Firecrackers: HIT lodges police report

Harakah Investigative Team (HIT) | 26 Julai 2014

The holy month of Ramadan has been largely peaceful and quiet, and the people were able to sleep largely uninterrupted compared to last year. Perhaps it was the stringent check at the country’s...

Tragedi MH17: Elak kepercayaan khurafat

ARIF ATAN
.

UNTUK rekod, penyebaran angka 17 dengan mengaitkan makna tertentu dalam nahas pesawat milik MAS itu menjadi 'viral' di media sosial.

Isu MB: Khalid hargai sokongan Presiden PAS

HARAKAHDAILY
.

SOKONGAN Presiden PAS terhadapnya dilihat amat bermakna dalam memastikan keperluan negeri Selangor untuk mempunyai suasana politik yang stabil.

Saya sokong Khalid kekal MB - Presiden PAS

KHAIRUL AZLAM MOHAMAD
.

BERIKUT transkrip penuh sidang media Presiden PAS di kediamannya di Rusila, Marang pagi tadi berhubung isu jawatan Menteri Besar Selangor.

Gaza: Jumlah korban meningkat 804 orang

HARAKAHDAILY
.

SELAIN itu, jumlah cedera juga terus meningkat sehingga 5,200 orang mengakibatkan hospital di Gaza tidak mampu lagi untuk menampung mangsa.

Lebuhraya Utara-Selatan mula sesak

BERNAMA
.

ALIRAN trafik dari ibu negara ke arah utara dan selatan di Lebuhraya Utara-Selatan (Plus) mulai dilaporkan sesak di beberapa kawasan tengah hari ini.